Travel Team Logotyp

UPPLEV BERLIN!

UPPLEV BERLIN NÄRA OCH MILJÖSMART INNOVATIVT HISTORIA KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Nyfikna på Berlin?

Välkommen till Berlin, Tysklands pulserande huvudstad som lockar med sin spännande historia, moderna kultur och dynamiska atmosfär. Denna ikoniska stad erbjuder en perfekt plats att hålla er nästa konferensresa, där ni kan kombinera arbete med utforskande och nöje. Låt oss utforska vad Berlin har att erbjuda och varför det är en idealisk destination för att skapa minnesvärda och produktiva företagsevenemang.

Berlin är inte bara en stad, det är en levande symbol för förändring, kreativitet och innovation. Här finner ni moderna konferensanläggningar, historiska mötesplatser och enastående hotell som passar alla behov och budgetar. Oavsett om ni väljer att hålla er konferens i stadens trendiga stadsdelar som Mitte och Kreuzberg eller i den historiska stadskärnan, kommer ni att uppleva en inspirerande atmosfär som får kreativiteten att flöda.

Sevärdheter och Kultur – Utforska Berlins Historia och Kreativa Energi

Under er vistelse i Berlin kommer ni att ha möjlighet att utforska stadens rika historia och kulturella sevärdheter. Besök historiska platser som Berlinmuren och Brandenburger Tor, utforska museer som Pergamonmuseet och Jüdisches Museum, eller ta en promenad längs den livliga gatan Kurfürstendamm för att uppleva stadens moderna shopping och nöjesliv.

Boende och Nöjen – Upplev Det Bästa av Berlin

Berlin erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar alla smaker och budgetar. Från trendiga boutiquehotell och designhotell till prisvärda vandrarhem och moderna affärshotell, här finns det något för alla. Dessutom erbjuder Berlin en mängd olika nöjesalternativ och aktiviteter att utforska under er fritid. Njut av det lokala köket på en traditionell biergarten, besök alternativa konstgallerier och gallerier i stadsdelar som Friedrichshain och Neukölln, eller ta en cykeltur längs Berlins gröna parker och kanaler.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Berlin?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Varför Välja Berlin För Din Nästa Konferens?

Berlin, den pulserande huvudstaden i Tyskland, är inte bara en stad – det är en upplevelse! Med en blandning av historia, kultur och innovation är Berlin den perfekta platsen för din nästa konferensresa. Här kan du:

  • Inspireras av ikoniska sevärdheter som Brandenburger Tor och Berlinmuren.
  • Uppleva en levande konst- och musikscen som andas kreativitet.
  • Nätverka med internationella partners och kollegor i en dynamisk miljö.
  • Utforska en stad som aldrig står still och alltid har något nytt att erbjuda.

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Minnen från Berlin

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se