Travel Team Logotyp

Event

Första steget mot röda mattan

Tänk så här: om du kunde hålla i ett evenemang som blev en snackis bland alla dina kunder och medarbetare, vad skulle du göra då? Förutom att sköta all logistik och planering har vi många års erfarenhet av att ta fram skräddarsydda evenemangskoncept för alla olika typer av företag.

Ditt nästa evenemang. Börjar här.

Så är det faktiskt. I och med att du är här nu har du redan tagit det första steget mot ditt kommande evenemang. I nästa steg sitter vi tillsammans med dig och sätter upp syfte och mål för att skapa den optimala upplevelsen utifrån dina behov och förväntningar. 

Några utvalda kunder

Partnermöte och Jubileum bland palmer och delfiner!

Tillsammans med återförsäljare från hela värden bygger vi vidare på ett av branschens starkaste varumärken. Utställning, lansering, utbildning och strandhäng är vitala delar när över 200 personer samlas på paradisön Mauritius.

Utmaning:

Med passion, exklusivitet och familjär känsla stärka varumärket!

Partnerevent Boston

Tillsammans med våra viktigaste sponsorer jobbar vi vidare med värdegrunder, talangutveckling och hur vi får mest ut av ett sponsorskap. ”Brand Building” inom idrotten där vi lär oss massor av Bostons kända varumärken. Bruins, Celtics, MIT och Harvard.

Utmaning:

Utveckla kundrelationen med ett win/win koncept. Hur blir vi alla vinnare?

Sveriges bästa kranvatten – Road show!

Från norr till söder tävlar 104 kommuner om vem som har Sveriges bästa kranvatten. En kunnig jury med sommelierer och vinkännare har smakat och bedömt kranvattnet i 10 regionfinaler runt om i landet. Juryn har sammanlagt smakat på 416 glas vatten från 104 kommuner.

Utmaning:

Säkert och tryggt tävla fram Sveriges bästa kranvatten, i pandemitider.

Servicehandelsdagarna

Sveriges största evenemang för Servicehandeln där 110 utställare möter kunder och samarbetspartners. 1500 personer gör affärer, får inspiration och utvecklar framtidens servicehandel.

Utmaning:

Bygga branschens bästa event.

Fysiskt, digitalt eller en kombo?

Medan ett digitalt event gör det möjligt att nå fler till en lägre kostnad innebär fysiska sammankomster helt andra sociala möjligheter. Allt beror förstås på vad du vill uppnå med ditt arrangemang.

10 tips för ett lyckat event

1. Mål och syfte står högst upp på listan

Vad vill vi att deltagaren ska känna när hen lämnar eventet? Det är det som sätter tonen när vi sätter mål och syfte. Den röda tråden som genomsyrar hela planeringsarbetet.

2. Anlita en projektledare

1000 detaljer som ska sitta för att eventet ska bli perfekt. Anlita ett proffs på projektledning och produktion när du ska göra ditt event. Ett dåligt event blir ett dyrt event.

3. Upplevelsen i fokus

Det är helheten av ett event som deltagaren kommer ihåg. Därför är det väldigt viktigt att mål och syfte genomsyrar hela mötet. Kommunikationen till gästen är a och o.

Miljöcertifierade möten

Vi kan hjälpa er miljöcertifiera ert möte har klimatsmarta alternativ för letar ni adrenalinkickar i Aspen eller lugn och ro i en avskild miljö i Nässjö? Vad ni än har för förväntningar så ser vi till att förverkliga dem.

Vill du se våra 10 bästa tips?

Fyll i fälten nedan så berättar vi.

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se