Travel Team Logotyp

Ensamma kan vi inte lösa världens miljöproblem, men tillsammans kan vi se till att ta vårt ansvar.

Hållbara möten och resor

Bra miljö ger en bättre hälsa och nästan all miljöpåverkan är en effekt av våra handlingar.
Genom att sträva efter att arrangera event, kongresser, konferenser och resor så miljövänliga som möjligt så bidrar vi till att nå en bättre och mer hållbar miljö. Vi ser till att ni får de verktyg som behövs för att kunna planera och genomföra eventet på bästa sätt och erbjuder på ett enkelt sätt att klimatkompensera för resor.

Planera in miljötänket i din bokning

God planering ger bäst effekt, speciellt när det gäller miljöarbete. Vi ser till att tydligt kommunicera er miljöpolicy till övriga deltagare så att alla känner till miljöarbetet och arbetar efter era miljömål. Anmälan, uppföljning och fakturering sker digitalt, och vi använder oss sociala medier för att sprida budskapet. Till exempel ”Under Hygiendagarna så går restaurangens matrester till biogas och vi källsorterar allt avfall. Tack för att du är med och hjälper till!”

Varor och tjänster

Först gäller det att undersöka era behov, används varor och tjänster på ett effektivt sätt? Behövs allt material? Namnbrickor, tryckta programblad, gåvor? Vi ställer krav på att anläggning och leverantör använder sig av miljömärkta förbrukningsvaror och städmaterial och ser till att erbjuda boende på miljömärkta anläggningar.

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt
Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se