Travel Team Logotyp

UPPLEV AMSTERDAM!

UPPLEV AMSTERDAM NÄRA OCH MILJÖSMART INNOVATIVT HISTORIA KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Välkommen till Amsterdam och Rotterdam

I hjärtat av Nederländerna välkomnar Amsterdam och Rotterdam er med sina unika charm och dynamiska atmosfärer. Dessa två städer erbjuder en perfekt kombination av kultur, historia, innovation och modernitet, vilket gör dem till idealiska destinationer för er kommande konferensresa. Låt oss utforska vad dessa städer har att erbjuda och varför de är perfekta platser för att arrangera framgångsrika företagsevenemang.

Amsterdam – Staden av Kanaler, Konst och Kultur

Amsterdam är inte bara känt för sina pittoreska kanaler och vackra arkitektur, det är också en stad som pulserar av kreativitet och innovation. Här hittar ni ett brett utbud av konferensanläggningar och mötesplatser, från moderna konferenscenter till historiska byggnader och unika evenemangslokaler. Oavsett om ni planerar en stor konferens eller en intim arbetsgruppsmöte, finns det gott om alternativ att välja mellan i Amsterdam.

Rotterdam – Europas Mest Dynamiska Hamnstad

Rotterdam, Nederländernas näst största stad, är en destination som imponerar med sin moderna arkitektur, pulserande kultur och innovativa näringsliv. Som en av Europas största hamnar har Rotterdam blivit en viktig knutpunkt för internationell handel och affärsverksamhet. Här kan ni hitta moderna konferensanläggningar, state-of-the-art möteslokaler och inspirerande evenemangsplatser som passar alla typer av företagsevenemang.

Boende och Nöjen – Upplevelser för Alla Sinnen

Både Amsterdam och Rotterdam erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar alla smaker och budgetar. Från eleganta hotell med utsikt över kanalerna till trendiga boutiquehotell och prisvärda vandrarhem, här finns det något för alla. Dessutom har både Amsterdam och Rotterdam ett rikt utbud av restauranger, barer, butiker och sevärdheter att utforska under er vistelse. Passa på att ta en båttur längs Amsterdams kanaler, besöka berömda museer som Van Gogh-museet och Anne Frank-huset, eller utforska Rotterdams moderna arkitektur och spännande kulturscen.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Amsterdam?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Vill du ha en offert?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med ett kostnadsfritt förslag

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Minnen från Amsterdam

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt
Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se