Travel Team Logotyp

Funderingar kring regler för konferensresor?

Har du frågor eller behöver hjälp med att planera din nästa konferensresa? Vårt team av experter står redo att vägleda dig genom processen och säkerställa att din resa blir både produktiv och förmånlig för ditt företag.

När är en konferens avdragsgill?

För att undvika förmånsbeskattning måste din konferens uppfylla vissa krav. Läs mer om hur du kan säkerställa att din konferens är avdragsgill och skapar värde för din verksamhet.

För att undvika förmånsbeskattning måste en konferens uppfylla specifika krav:

  • Minst 75 % av den normala arbetstiden, vilket motsvarar sex timmar per heldag, bör ägnas åt kvalitativt arbete som gynnar företaget eller organisationen.
  • Vid konferenser som sträcker sig över en vecka, bör minst 30 timmar av arbetstiden ägnas åt kvalitativt arbete och fördelas jämnt under hela veckan.
  • Eventuellt nöje, avkoppling och teambuilding bör planeras utanför de angivna tidsramarna för att undvika risken för förmånsbeskattning för den anställda.

Dokumentation för Säkerhetsskull

Vi hjälper dig att säkerställa rätt dokumentation för din konferens eller studieresa. Med en detaljerad agenda och andra nödvändiga handlingar kan du känna dig trygg.

Mat och Nöje – Avdragsgilla Kostnader

Lär dig om vilka kostnader för mat och nöje som kan bli avdragsgilla för ditt företag under konferensresor och studieresor. Vi ger dig insikterna du behöver för en lyckad resa utan onödiga kostnader.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er resa till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Hur kan vi hjälpa dig?

Det här är första steget mot att konferera på en vingård i Provence, testa era gränser på en ö i Medelhavet, utveckla verksamheten på något av New Yorks trendiga hotell eller lära er måla graffiti i trendiga Berlin!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du vet varför – vi löser hur.

Oavsett hur många ni är och vad ni vill göra hittar vi en lösning som får dina kollegor, medarbetare eller kunder att komma hem lite gladare, lite mättare och lite mer inspirerade. 

Boende

Vi ser till att hotellet, jurtan, stugan, slottet eller bungalowen är redo för er ankomst.

Aktiviteter

Vi har lokala samarbeten över hela världen som hjälper oss att hitta de bästa aktiviteterna inom allt ifrån mat och kultur till äventyr och sport.

Resor & transport

Tack vare vårt samarbete med IATA har vi direkt tillgång till de bästa priserna och avgångarna för flyg. Och självklart tar vi hand om alla andra transporter också.

Mat

Lokalt, kryddstarkt eller experimentellt? Michelin-märkt, buffé eller picknick? Med vårt globala nätverk ser vi till att alla magar är mätta och glada.

Deltagarhantering

Med hjälp av vårt digitala bokningssystem kan du hålla koll på alla resenärer innan, under och efter resan.

Bokningar

Konferensrum, artister, privat kock eller helikoptertur till alptoppen? We’ve got you.

Telefonjour 24/7

Privatguide

Vi är med dig. Dygnet runt. Hela resan.

Bussar blir försenade. Flyg ställs in. Folk blir sjuka. När man reser i stora sällskap kan det ibland hända saker man inte kunnat förutse.

Vår telefonjour står standby 24 timmar om dygnet för att lösa dina problem. Vi kan också följa med på resan som guide och arrangör.

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se