Travel Team Logotyp

UPPLEV GOTLAND!

UPPLEV GOTLAND NÄRA OCH MILJÖSMART INNOVATIVT HISTORIA KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Hållbar Konferens på Öjn Gotland

Vid Östersjöns kust, där historien möter naturens skönhet, välkomnar Gotland er med sina vidsträckta landskap, historiska sevärdheter och avslappnade atmosfär. Med sitt unika kulturarv och naturliga skönhet är Gotland en perfekt destination för att hålla er nästa konferensresa. Låt oss utforska varför denna ö är en idealisk plats för att kombinera arbete med nöje och skapa minnen som varar livet ut.

Varför Välja Gotland för Er Konferensresa?

Gotland erbjuder en unik och inspirerande miljö för företagsevenemang och är kanske det närmaste vi kommer utomlandskänslan. Bortom storstadens brus och stress kan ni finna ro och koncentration på denna vackra ö. Med moderna konferensanläggningar, historiska herrgårdar och pittoreska mötesplatser har Gotland allt som behövs för att skapa en produktiv och minnesvärd konferensupplevelse. Här kan ni låta er kreativitet flöda och samtidigt njuta av lugnet och skönheten i den gotländska naturen.

Boende och Aktiviteter – Upplev Gotlands Charm och Mångfald

Under er vistelse på Gotland kommer ni att ha möjlighet att bo på allt från charmiga gästgiverier och moderna hotell till exklusiva herrgårdar. Oavsett vilken typ av boende ni föredrar, kommer ni att bli väl omhändertagna och kunna njuta av den gotländska gästfriheten. Dessutom erbjuder Gotland en mängd olika aktiviteter och sevärdheter att utforska under er fritid. Besök historiska platser som Visby stadsmur och Gotlands Museum, utforska öns vackra natur genom vandring eller cykling, eller varför inte ta en avkopplande dag på stranden för att samla nya krafter?

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Gotland?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Middag i en gammal ruin?

Är ni en lite större grupp så hjälper vi er att anordna en magisk kväll i en historisk ruin mitt i Visby.

Ruinen, belägen på en historisk plats, bär på århundraden av fascinerande berättelser. Dess första stenar lades kring år 1215, och sedan dess har den stått som en symbol för sjöfararnas skyddshelgon, S:t Nicolaus. Under årens lopp har ruinerna restaurerats och omvandlats till en mångsidig plats som nu välkomnar både middagar och konserter.

Välkommen till en plats där det förflutna möter nutiden på ett magiskt sätt. Ljuset från facklorna lyser upp de gamla stenarna och skapar en mystisk atmosfär som är svår att motstå.

Ert äventyr börjar med en välkomnande fördrink i den lummiga trädgården, där ni kan koppla av och låta er svepas med av platsens unika charm. När ni är redo öppnar vi grindarna till den historiska kyrkoruinen, där en minnesvärd trerättersmiddag väntar på att avnjutas.

Detta är mer än bara en måltid, det är en resa tillbaka i tiden där ni kan njuta av god mat och samtidigt ta del av historiens vingslag. Vi ser fram emot att välkomna er till en kväll fylld av kulinariska upplevelser och historiskt välbefinnande.

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se