Travel Team Logotyp

UPPLEV ITALIEN

UPPLEV ITALIEN ROM GARDASJÖN HISTORIA KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Upptäck Italien – Perfekt för Er Nästa Konferensresa

Välkommen till Italien, landet som lockar med sin rika historia, enastående konst och gastronomiska njutningar. Med sina många fascinerande städer och mångsidiga landskap erbjuder Italien en perfekt kuliss för er kommande konferensresa. Låt oss fördjupa oss i vad detta fantastiska land har att erbjuda och varför det är den ultimata destinationen för att kombinera affärer med nöje.

Varför Välja Italien för Er Konferensresa?

Italien har länge varit en magnet för besökare från hela världen och det är inte svårt att förstå varför. Med sin varma atmosfär, gästfrihet och mångsidiga kultur erbjuder landet en perfekt miljö för att hålla företagsevenemang. Oavsett om ni väljer att hålla er konferens i en historisk stad som Rom, den romantiska Venedig eller den trendiga Milano, kommer ni att bli förtrollade av den italienska charm och inspirerade av dess rika arv.

Boende och Nöjen – Upplev Det Bästa av Italien

När det gäller boende har Italien något för alla smaker och budgetar. Från lyxiga femstjärniga hotell till pittoreska bed and breakfasts, här finns det gott om alternativ att välja mellan. Dessutom erbjuder Italien en mängd olika aktiviteter och sevärdheter att utforska under er fritid. Besök historiska platser som Colosseum i Rom, Sixtinska kapellet i Vatikanen, eller utforska de pittoreska byarna i Toscana. För de mat- och vinälskare finns det gott om möjligheter att njuta av den italienska gastronomin, från traditionella trattorior till eleganta restauranger och vinprovningar på vingårdar.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Italien?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Några favoriter i Italien

Rom

Den eviga staden, Rom, är ett kulturellt och historiskt centrum med fascinerande sevärdheter som Colosseum, Peterskyrkan och det Sixtinska kapellet. Dess unika atmosfär av antik historia blandas med modern livsstil och gastronomi, vilket gör den till en utmärkt destination för konferensresor med en extra touch av kultur och charm.

Garda

Beläget i norra Italien, är Gardasjön en av landets mest populära turistdestinationer. Med sitt klara blå vatten, omgivande berg och pittoreska byar erbjuder Gardasjön en avkopplande miljö för konferenser med möjlighet till avslappning och teambuildingaktiviteter såsom båtturer, vandring och vinprovning.

Iseo

Mindre känd än Gardasjön men lika vacker, Iseosjön lockar med sin lugna atmosfär och orörda natur. Med pittoreska byar längs kusten och möjligheter till vattensporter som segling och paddling, är Iseosjön ett utmärkt val för konferensresor med fokus på avkoppling och naturupplevelser.

Milano

Som Italiens finansiella och modehuvudstad, erbjuder Milano en modern och dynamisk miljö för konferenser. Med sitt imponerande affärskvarter, kulturella sevärdheter som Duomo di Milano och konstmuseet Pinacoteca di Brera, samt exklusiva shoppingområden som Galleria Vittorio Emanuele II, är Milano en stad där affärer och nöje går hand i hand.

Kalle Kvist
Säljansvarig
karl@travelteam.se
070-444 49 10

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se