Travel Team Logotyp

UPPLEV LISSABON!

UPPLEV LISSABON CASCAIS PORTUGAL KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Upptäck Lissabon och Cascais – Portugals Juveler vid Atlantkusten för Er Nästa Konferensresa

Vid Atlantkusten i Portugal välkomnar Lissabon och Cascais er med sina charmiga kullerstensgator, hisnande vyer och rika kulturarv. Dessa två destinationer erbjuder en perfekt blandning av historia, modernitet och avslappnad atmosfär, vilket gör dem till idealiska platser för er kommande konferensresa. Låt oss utforska vad dessa fantastiska platser har att erbjuda och varför de är perfekta för att skapa minnesvärda och produktiva företagsevenemang.

Varför Välja Lissabon och Cascais för Er Konferensresa?

Lissabon och Cascais är inte bara vackra städer, de är också levande centrum för kultur, innovation och affärsmöjligheter i Portugal. Här finner ni moderna konferensanläggningar, eleganta mötesplatser och enastående hotell som gör det enkelt att arrangera ert företagsevenemang. Oavsett om ni väljer att hålla er konferens i Lissabons historiska stadskärna eller på Cascais vackra stränder, kommer ni att bli förtrollade av den charm och energi som präglar dessa destinationer.

Sevärdheter och Kultur – Utforska Lissabons och Cascais Historiska Arv

Under er vistelse i Lissabon och Cascais kommer ni att ha möjlighet att utforska en mängd olika sevärdheter och kulturella höjdpunkter. Besök historiska platser som Belémtornet och Jeronimos kloster i Lissabon, utforska de charmiga fiskebyarna längs Cascais kustlinje, eller ta en tur längs Lissabons berömda spårvagnslinjer för att upptäcka stadens pittoreska gränder och utsiktspunkter.

Boende och Nöjen – Upplev Det Bästa av Lissabon och Cascais

Lissabon och Cascais erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar alla smaker och budgetar. Från trendiga boutiquehotell och lyxiga strandresorter till traditionella pensionat och moderna konferensanläggningar, här finns det något för alla. Dessutom erbjuder båda destinationerna en mängd olika nöjesalternativ och aktiviteter att utforska under er fritid. Njut av det lokala köket på en traditionell fado-restaurant, utforska de trendiga butikerna i Lissabons kreativa kvarter eller koppla av på en av Cascais pittoreska stränder.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Marbella?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Kalle Kvist
Säljansvarig
karl@travelteam.se
070-444 49 10

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se