Travel Team Logotyp

UPPLEV MARBELLA

UPPLEV MALAGA MARBELLA PUERTO BANUS SOLKUSTEN KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Marbella och Malagaområdet – Där Solen Alltid Skiner för Er Nästa Konferensresa

Vid Costa del Sol, där havet möter bergen, välkomnar Marbella och Malagaområdet er med sitt varma klimat, pittoreska stränder och pulserande atmosfär. Dessa två destinationer i södra Spanien erbjuder en perfekt kombination av arbete och avkoppling för er kommande konferensresa. Låt oss utforska vad dessa underbara platser har att erbjuda och varför de är idealiska för att skapa minnesvärda och produktiva företagsevenemang.

Marbella – En Lyxig Oas vid Medelhavet

Marbella är synonymt med exklusivitet, lyx och en avslappnad livsstil. Här finner ni moderna konferensanläggningar, eleganta hotell och förstklassig service som gör det till en perfekt plats att arrangera er konferens. Utforska Marbellas glamorösa hamn Puerto Banús, njut av gourmetmat på någon av stadens många Michelin-restauranger eller koppla av på en av de vita sandstränderna som omger staden.

Malagaområdet – En Kulturell Skattkista vid Medelhavets Kust

Malagaområdet, med staden Malaga som sin puls, är en mångsidig destination som lockar med sin rika historia, konstnärliga arv och livliga atmosfär. Här hittar ni moderna mötesanläggningar, historiska sevärdheter och ett brett utbud av boendealternativ som passar alla behov och budgetar. Utforska Malagas historiska centrum med sina charmiga gränder och tapasbarer, besök det berömda Picasso-museet eller utforska de vita byarna i Andalusien som ligger inom bekvämt avstånd från Malagas stadskärna.

Boende och Nöjen – Upplev Det Bästa av Marbella och Malagaområdet

Under er vistelse i Marbella och Malagaområdet kommer ni att ha ett brett utbud av boendealternativ att välja mellan, från lyxiga strandhotell till traditionella andalusiska pensionat. Dessutom erbjuder båda destinationerna en mängd olika aktiviteter och sevärdheter att utforska under er fritid. Koppla av på en av Marbellas exklusiva beach clubs, ta en guidad tur till Malagas arabiska fästning Alcazaba, eller utforska de vackra botaniska trädgårdarna i staden.

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Marbella?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Kalle Kvist
Säljansvarig
karl@travelteam.se
070-444 49 10

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se