Travel Team Logotyp

UPPLEV RIGA!

UPPLEV RIGA NÄRA OCH MILJÖSMART INNOVATIVT HISTORIA KULTUR KREATIVT

Hos oss på Travel Team får du ett skräddarsytt program för er resa med prisförslag.

Några utvalda kunder

Kreativa möten mellan människor

I över 20 år har vi levererat företagsresor till våra kunder både i Sverige och utomlands. Vi känner till alla utmaningar och har varit med om det mesta på våra äventyr ute i världen med våra kunder. Att välja oss innebär en resa där varje detalj är omsorgsfullt planerad, där kompetens och passion för service garanterar att varje aspekt av er resa överträffar förväntningarna. Allt för att säkerställa en klockren leverans och nöjda deltagare.

Egenbrandad reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Välkommen till Riga & Jurmala

Vid horisonten av Östersjöns böljande vatten sträcker sig Riga ut med sin charmiga atmosfär och rika historia. En stad som lockar med sin unika blandning av medeltida arkitektur, moderna bekvämligheter och pulserande kultur. Välkommen till Riga – en destination som kommer att ge din nästa konferensresa en minnesvärd och inspirerande touch.

Varför Välja Riga för Er Konferensresa?

På temat kostnadseffektiva konferenser hamnar Riga högt i kurs. Riga är inte bara en vacker stad, den erbjuder också ett utmärkt utbud av faciliteter för företagsevenemang. Med moderna konferenscenter, eleganta hotell och en väl utvecklad infrastruktur är det lätt att planera och genomföra möten och evenemang här. Oavsett om det är en liten arbetsgrupp eller en stor konferens, har Riga allt som behövs för att göra er vistelse så smidig och framgångsrik som möjligt.

Utforska Riga – En Stad Full av Möjligheter

Under er tid i Riga kommer ni att upptäcka en stad som vibrerar av energi och aktiviteter. Från spännande kulturella sevärdheter och fascinerande historiska platser till livliga restauranger och nattliv, finns det alltid något att göra här. Passa på att utforska Gamla stans kullerstensgator och beundra dess imponerande arkitektur, besök några av stadens många museum eller varför inte prova på traditionell lettisk mat på någon av stadens utmärkta restauranger?

Är ni redo att planera er nästa konferensresa till Riga?

Kontakta oss på Travel Team för att få hjälp med att skräddarsy ert arrangemang och göra er vistelse till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. Vi har expertis och resurser för att hjälpa er med allt från konferenslokaler och boende till transporter och utflykter. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt för att diskutera era behov och önskemål. 

Upptäck Jurmala – En Oas av Skönhet och Avkoppling vid Östersjöns Kust

Vid Östersjöns glittrande kust välkomnar Jurmala er med sina vita sandstränder, vackra tallskogar och charmiga trävillor. Denna pittoreska badort, belägen bara en kort resa från Lettlands huvudstad Riga, erbjuder en perfekt plats för avkoppling och återhämtning. Med sitt lugna tempo och naturliga skönhet är Jurmala en idealisk destination för en avkopplande weekendresa eller en romantisk getaway. Njut av avkopplande promenader längs stranden, ta ett uppfriskande dopp i havet eller utforska stadens kulturella och historiska sevärdheter. Oavsett om du söker lugn och ro eller äventyr och utforskning, har Jurmala något att erbjuda för alla smaker.

På Travel Team brinner vi för att skapa minnesvärda möten mellan människor. Hos oss får du:

  • Personlig support från vårt team för att anpassa din idealiska konferensresa.
  • Ett omfattande urval av destinationer och möjligheter för att forma en unik upplevelse.
  • Ett engagemang för detaljer och kvalitet för att garantera att varje del av din resa överträffar förväntningarna.
  • Ett omfattande och värdefullt nätverk av partners i Europa och världen för att försäkra att alla era önskemål uppfylls.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Din egenbrandade reseapp ingår

Samla all information som dina deltagare behöver i en app. Förutom att underlätta för besökaren blir det lättare för dig att hålla koll på vad som händer – när det händer.

Deltagarlistor

Hålltider

Biljetter & QR-koder

Program

Deltagar-förteckning

Mentometer

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se