Travel Team Logotyp

Konferensresor

Vart åker man för en riktigt lyckad konferens?

Vi brukar faktiskt börja i andra änden – varför ska ni åka på konferens? Vad vill du få ut av resan? Vi ger dig verktygen och expertkunskapen, du står för önskemålen och förväntningarna. Tillsammans ser vi till att nå de önskade resultaten – oavsett storlek på gruppen är vår ambition att göra alla möten värdefulla.

Dagar där ni kommer framåt

En riktigt bra konferens är den där deltagarna har mer energi efter mötet än innan.

Kick-offs

Lansering

Kundevent

Inspirationsresa

Säljtävling

Konferensresa

Berlin

Tysklands pulserande huvudstad som lockar med sin spännande historia, moderna kultur och dynamiska atmosfär. Denna ikoniska stad erbjuder en perfekt plats att hålla er nästa konferens.

Vyer och action i Åre

Sommar som vinter! Vill du ha ut max av ditt möte eller event behöver man inte alltså åka så långt. Vi skapar alla förutsättningar i underbara Åre.

Valar och varma källor på Island

Teambuilding där alla förutsättningar finns på plats. Valsafari, ridning, vandring, fiske, jeepsafari och bad i varma källor.

Historia och industrikärlek i Berlin

Upplev historiens vingslag i en av Europas metropoler. Här gör vi studiebesök på ambassaden och har möten i skyddsrum långt under jord.

Gammalt möter nytt i Prag

Vill ni se hur man bygger en tunnelbanestation, designar hus som går till historien eller hålla ett möte på en av världens mest kända broar?

Skyskrapor och kultur i New York

Bygga ett varumärke eller lansera en produkt? I ”The Big Apple” hittar vi sätt och inspiration så det räcker och blir över.

10 tips för en klimatsmart konferens

Konferera med kollegorna utan att lämna alltför stora avtryck på miljön? Såklart det går! Vi har knepen som får både klimatet och medarbetarna nöjda.

Hur kan vi hjälpa dig?

Det här är första steget mot att konferera på en vingård i Provence, testa era gränser på en ö i Medelhavet, utveckla verksamheten på något av New Yorks trendiga hotell eller lära er måla graffiti i trendiga Berlin!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du vet varför – vi löser hur.

Oavsett hur många ni är och vad ni vill göra hittar vi en lösning som får dina kollegor, medarbetare eller kunder att komma hem lite gladare, lite mättare och lite mer inspirerade. 

Boende

Vi ser till att hotellet, jurtan, stugan, slottet eller bungalowen är redo för er ankomst.

Aktiviteter

Vi har lokala samarbeten över hela världen som hjälper oss att hitta de bästa aktiviteterna inom allt ifrån mat och kultur till äventyr och sport.

Resor & transport

Tack vare vårt samarbete med IATA har vi direkt tillgång till de bästa priserna och avgångarna för flyg. Och självklart tar vi hand om alla andra transporter också.

Mat

Lokalt, kryddstarkt eller experimentellt? Michelin-märkt, buffé eller picknick? Med vårt globala nätverk ser vi till att alla magar är mätta och glada.

Deltagarhantering

Med hjälp av vårt digitala bokningssystem kan du hålla koll på alla resenärer innan, under och efter resan.

Bokningar

Konferensrum, artister, privat kock eller helikoptertur till alptoppen? We’ve got you.

Telefonjour 24/7

Privatguide

Vi är med dig. Dygnet runt. Hela resan.

Bussar blir försenade. Flyg ställs in. Folk blir sjuka. När man reser i stora sällskap kan det ibland hända saker man inte kunnat förutse.

Vår telefonjour står standby 24 timmar om dygnet för att lösa dina problem. Vi kan också följa med på resan som guide och arrangör.

Vill du se våra 10 bästa tips?

Fyll i fälten nedan så berättar vi.

Kongresser

Analoga och digitala möten med många deltagare

Affärsresor

Bästa resan till bästa priset

Konferensresor

Kreativa möten i Sverige eller Världen

Event

Oförglömliga dagar och kvällar

Digitalt

Om travel team

Kontakta oss på
Travel Team

Daria Sjökvist Semunović
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Du kan också ta kontakt med vår säljansvarig Karl direkt på +46704444910 eller maila karl@travelteam.se